Go online!

Aплицирај за твоја бесплатна е-продавница за твојот бизнис! 

По повод 10 години од основањето на Grouper, заедно со Mastercard ќе поддржиме 10 мали или средни компании со бесплатна е-продавница во Grouper Shopping Mall.

ЗАПОЧНИ СО ОНЛАЈН ПРОДАЖБА ВЕДНАШ

x10  бесплатни продавници

Твојот бизнис може да стане дел од најголемиот онлајн трговски центар во Македонија - Grouper Shopping Mall. Над 100 е-продавници се веќе дел од Grouper Shopping Mall. Придружи се и ти, отвори ја твојата е-продавница и добиј пристап до нови клиенти.

Доделуваме x10 Старт пакети

360€

Годишен пакет за отворање на твоја онлајн продавница со имплементиран безбеден сертифициран payment систем, платформа за додавање производи, процесирање на нарачки, хостинг простор, marketing ready

Трансформирај го твојот бизнис!

Искористи ја можноста да добиеш комплетно бесплатен годишен пакет за твоја е-продавница. Нашиот тим ќе се погржи за сé, од отварање на вашата е-продавница и вашата прва е-продажба. Нема програмирање, банки, технички предизвици, потреба од нови вработени. Нашиот пакет е комплетно решение за вашиот нов канал на продажба. 

Вредноста на годишниот пакет кој може да го добиеш е 360€, а твоето учество е 0€! Рокот за апликации е до 31.01.2021

.