save the date: 27.11.2020

Вистинскиот Black Friday е на Grouper! Големи попусти на сé што ќе посакаш: зделки, храна, Grouper Shopping Mall! Остави ја твојата email адреса и биди прв што ќе дознае што следи!

Одбројуваме:

Денови
Часови
Минути
Секунди
.