Аплицирај за бесплатен онлајн ресторан

Mastercard и Grouper вложуваат во развој на е-трговијата и помош на рестораните

Соработката со угостителските локали низ годините ни даде детален преглед со кои проблеми се соочуваат угостителите. Затоа во изминатава година работевме и креиравме нова платформа која се состои од промоција, нарачки, маркетинг. Со наша помош и поддршка имаш можност на брз и лесен начин да се приклучиш и да добиеш твој онлајн ресторан!

Зошто Grouper онлајн ресторан?

Сите алатки на едно место. Комплетно решение за вашиот онлајн ресторан! Промоција, Онлајн Нарачки, Достава, Маркетинг, Бренд билдинг

Систем за нарачки

Панел за примање и организирање на нарачки со достава или превземеање директно од ресторан (takeaway).

Корисничка и техничка поддршка

Тука сме за вас! Корисничка поддршка за тековните проблеми и техничка поддршка за вашите нови потреби за дедицирани маркетинг алатки.

Промоција на ресторанот

Нудиме и целосна маркетинг стратегија преку дополнителни алатки за промоција кои ќе ви бидат достапни во секое време.

Најголема база на корисници

Во првиот ден добивате пристап на најголемиот онлајн пазар на производи во Македонија. Grouper.mk има над 30.000 посети во само еден ден, и над 250.000 корисници.

Grouper мобилна апликација

Со додавање на вашето мени, автоматски го објавувате на најпопуларната мобилна апликација во Македонија. Достапна на Android и за iOS со преку 150.000 инсталации.

Комплетен профил на ресторанот

Галерија, банери, флаери, резервации, информации, настани, блог. Алатки за Brand Awareness!

Како ќе ги поддржиме рестораните?

Mastercard и Grouper вложуваат во развој на е-трговијата и помош на рестораните, преку овозможување на бесплатни пакети за реализирање онлајн продажба и нарачки на храна преку секцијата #ХранаДоДома во склоп на Grouper.mk

x10 бесплатни Start пакети

Годишен пакет за отворање на твој онлајн ресторан, имплементиран платежен систем, платформа за водење и менаџирање на нарачки, можност за објана на цело твое мени, категоризација на мени, лого и брендинг, дедициран изглед на твојот онлајн ресторан

Пакетите ќе бидат доделени по принципот прв дојден прв услужен, односно за првите 10 кои ќе потпишат договор за отворање на онлајн ресторан заклучно со 20.05.2020. 

За кого е наменета оваа поддршка?

  • За ресторани кои имаат можност за достава на храната
  • Бизниси кои се спречени да ја извршуваат својата дејност на продажба на својата физичка локација поради новонастанатата ситуација со COVID-19.

Аплицирај за бесплатен онлајн ресторан

Остави ни ги твоите податоци и ние ќе те контактираме

.