НАЈДОБРОТО НОВОГОДИШНО ШОПИНГ ИСКУСТВО ВО OUTLET CENTER UROSEVAC - KOSOVO

до 80% попуст во OUTLET CENTER UROSEVAC- KOSOVO 4000m2

Вашиот празничен шопинг ден со вашите најблиски!

Искористи ја специјалната акција!

СЕКОЈА НЕДЕЛА БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ!

Следен термин:

22ри Декември