КУПУВАЈ ШТО ПОВЕЌЕ ЗДЕЛКИ ОД #СКОПЈЕГУРМАН И ДОБИЈ ЕКСТРА ПОПУСТ НА ТВОЕТО ОМИЛЕНО ПИВО!

*Попустот на Скопско важи исклучиво за купен купон од локалите кои ја нудат оваа промоција!

Скопско за нас!


Никогаш не пропуштај новости

Биди прв и дознај пред сите!

Остави твоја email адреса и ние ќе те информираме за најдобрите зделки, попусти и поволности на Grouper.

.